Cumartesi Pazarı Cuma Günü Kurulacak

Aliağa'da sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle Atatürk Mahallesi’nde Kapalı Pazar Yerinde kurulan pazar, Cuma günü kurulacak. Son dönemde Koronavirüs salgınının yayılımındaki artış nedeniyle İçişleri Bakanlığı genelgesiyle ...

Özgürses Gazetesi
03:05 -
Abone ol
Cumartesi Pazarı Cuma Günü Kurulacak

Aliağa’da sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle Atatürk Mahallesi’nde Kapalı Pazar Yerinde kurulan pazar, Cuma günü kurulacak.

Son dönemde Koronavirüs salgınının yayılımındaki artış nedeniyle İçişleri Bakanlığı genelgesiyle yeni bir karar alınıncaya kadar ülke genelinde hafta sonları; Cuma günleri saat 21.00’de başlayarak Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve Pazartesi günleri saat 05.00’de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması kararı üzerine Aliağa’da Cumartesi günü kurulan pazarlar bir gün önce kurulacak. Buna göre 04 Aralık 2020 tarihinden itibaren ilçede Cumartesi günü Atatürk Mahallesi’nde Kapalı Pazar Yerinde kurulan pazar Cuma günü kurulacak. Helvacı, Yeni Şakran ve Atatürk Mahallesi pazarları Cuma günü vatandaşların hizmetinde olacak.

Pazar alanlarına girişte pazarcı esnafına HES kodu sorgulaması, vatandaşlara ateş ölçümü uygulamaları devam edecek. Pazar yerlerinde Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından gün içerisinde hem vatandaşlara hem de esnafa maske ve sosyal mesafe kuralları anonslarla hatırlatılacak. Pazar yeri girişlerinde Aliağa Belediyesi El Dezenfektan Üniteleri de her zamanki gibi hazır bulundurulacak.