FA Mimarlık Aliağa’da açıldı!

FA Mimarlık Ofisi, Aliağa’da faaliyetlerine başladı. Kültür Mahallesi, 247 Sokak, No: 11/C adresinde hizmete açılan FA Mimarlık sade bir açılış töreniyle hizmete girdi. Düzenlenen açılışa Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Aliağa Be...

Özgürses Gazetesi
09:10 -
Abone ol
FA Mimarlık Aliağa’da açıldı!

FA Mimarlık Ofisi, Aliağa’da faaliyetlerine başladı. Kültür Mahallesi, 247 Sokak, No: 11/C adresinde hizmete açılan FA Mimarlık sade bir açılış töreniyle hizmete girdi. Düzenlenen açılışa Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, oda başkanları, FA Mimarlık Ofisi sahibi Mimar Funda Atmaca ve davetliler katılım gösterdi. Açılış konuşmasını Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar yaptı. Acar konuşmasında yeni açılan iş yerinin hayırlara vesile olmasını diledi. Daha sonra FA Mimarlık Ofisi sahibi Mimar Funda Atmaca konuşmasına başladı. Atmaca, “Burada benimle bu gururu paylaştığınız için teşekkürlerim hepinize. Bu yolda bana yol gösteren Ebru ablama huzurlarınızda bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Ve benim canım ailem, onların evlatları olmaktan çok gurur duydum. Umarım onlar da bundan sonra benimle gurur duyar.” dedi.

Ardından Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney bir konuşma yaptı. Güney, “Ben ilçemizde yeni bir mimarlık ofisinin açılmasından dolayı mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Tabi ki ilçemizde açılan her bir iş yeri ilçemize değer katmaktadır. İlçemizin çıtasını yukarıya çıkaracaktır. Bu tür işyerlerimizin artmasını temenni ediyorum. Genç arkadaşımıza hayırlı olsun diliyorum.” İfadelerini kullandı.