BAŞKAN DOĞRUER TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ YÖNETİMİNE TEKRAR SEÇİLDİ

ÖZGÜR SES GAZETESİ- Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) 2021 Yılı Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda, TBB ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yeniden TBB Başkanlığına seçildi. TBB ve Gaziantep Büyükşehir Bel...

Özgürses Gazetesi
10:18 -
Abone ol
BAŞKAN DOĞRUER TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ YÖNETİMİNE TEKRAR SEÇİLDİ

ÖZGÜR SES GAZETESİ- Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) 2021 Yılı Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda, TBB ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yeniden TBB Başkanlığına seçildi.

TBB ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında ve Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un katılımıyla, Ankara’da yapılan toplantıda çok sayıda belediye başkanı ve meclis üyesi de hazır bulundu.

Toplantıya yoğun programından dolayı katılamayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da bir telgraf ileterek desteklerini bildirdi.

 Açılış konuşmasına Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a teşekkür ederek başlayan Başkan Şahin, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından çocukların pandemi sürecinde aksayan eğitimlerinin telafisine yönelik hayata geçirilen projenin, çok önemli olduğunu kaydederek bu süreçte belediyelerin öğrencilerin eğitimine destek veren çalışmalarına değindi.

 TBB genel kurulunda faaliyet raporunun ve bütçenin kabulünden sonra seçime geçildi. TBB başkanlığına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yönetimine, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık ve Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer seçildi.