HUZUREVİ SAKİNLERİ PİKNİKTE BULUŞTU

    Türkiye Yardım Sevenler Derneği Aliağa Şubesi, Karabağlar Dr. Kemal Tarım Dinlenme Vakfı’nda kalan yaşlılar için moral ve kaynaşma pikniği düzenledi.   Türkiye Yardım Sevenler Derneği Aliağa Şubesi’nin...

Özgürses Gazetesi
10:40 -
Abone ol
HUZUREVİ SAKİNLERİ PİKNİKTE BULUŞTU

 

 

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Aliağa Şubesi, Karabağlar Dr. Kemal Tarım Dinlenme Vakfı’nda kalan yaşlılar için moral ve kaynaşma pikniği düzenledi.

 

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Aliağa Şubesi’nin öncülüğünde Aliağa’nın Şakran Mahallesi’nde özel bir Restauranttabiraraya gelen huzurevi sakinleri katıldıkları piknikte keyifli bir gün geçirdi. Aliağa’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen pikniğe Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’da katıldı. Piknikte huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenen Başkan Serkan Acar, yaşlılarla bol bol sohbet ederek kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Etkinlik sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Aliağa Şubesi ikinci başkanı Nebahat Saka, yardım sevenler derneğinin her daim yardıma muhtaç vatandaşların ve öğrencilerin yanında olduğunu belirterek, Dr. Kemal Tarım Dinlenme Vakfı’nda kalan huzurevi sakinlerini Aliağa’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

 

Uzun yıllar Aliağa’da faaliyet gösterdiklerini de sözlerine ekleyen Saka, “Yaptığımız toplum yararlı faaliyetlerle çevremizdeki insanlardan da takdir topluyoruz. Bugün de burada Türkiye Yardım Sevenler Derneği İzmir bünyesinde bulunan Dr. Kemal Tarım Dinlenme Vakfı’ndaki huzurevi sakinlerini misafir ettik. Bu etkinliğin gerçekleştirilmesine destek veren, bu konuda duyarlılık gösteren Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar’a derneğimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.