Ceyda Bölünmez Çankırı Kınık’ta okul açılışı töreni ve çocuk şenliğine katıldı

İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı Kınık Belediyesi bünyesinde hizmet veren Aile Yaşam Merkezi'nin yeni binasının açılış törenine katıldı. Açılış töreninde Ceyda Bölünmez Çankırı'nın yanı sıra Kı...

Özgürses Gazetesi
11:01 -
Abone ol
Ceyda Bölünmez Çankırı Kınık’ta okul açılışı töreni ve çocuk şenliğine katıldı

İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı Kınık Belediyesi bünyesinde hizmet veren Aile Yaşam Merkezi’nin yeni binasının açılış törenine katıldı.

Açılış töreninde Ceyda Bölünmez Çankırı’nın yanı sıra Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Ersoy,meclis üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri de yer aldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program çocuklar için hazırlanan oyun alanlarının faaliyete geçmesi ile devam etti. Açılışta çocuklara palyaço gösterileri, yüz boyama ve şişme oyun alanları ile eğlenceli bir ortam sunulurken; bir yandan da Kınık Belediyesi çalışanları tarafından patlamış mısır ve pamuk şeker ikram edildi.

Kınık’ın belediyecilik konusunda çevre ilçeleri olumlu yönde etkilediğini belirten Çankırı “Kınık Belediye Başkanımızın özverisi ve verdiği hizmetler sayesinde çevre ilçeler deki vatandaşlarımız ‘Biz neden böyle hizmet alamıyoruz’ diyerek başkanımızın bir dönemi sonunda oylarını Ak Parti’ye verdiler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılından bu yana üzerinde durduğu Sosyal Belediyecilik hizmet anlayışını layığıyla yerine getirdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Burada miniklerimiz için yeni bir binanın açılışını gerçekleştirirken eğitim öğretim hayatlarının başarı ve mutlulukla geçmesini temenni ediyorum.” dedi.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ise “Çocuklar geleceğimizin mimarlarıdır, elimizden gelen tüm imkanı devletimizin desteğiyle onlara vermeye ve saygı, sevgi , sadakatle hizmetimize devam etmeye devam ediyoruz. Burada katılım sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum, sağlıklı ve sevgi dolu günler diliyorum.” dedi.

Yeni açılan hizmet binasında 100 öğrenciye eğitim veren Kınık Belediyesi Aile Yaşam Merkezi, toplamda 3 adet sınıfta; 3 ve 5 yaş grubu öğrencilere ücretsiz olarak eğitim veriyor. Okul öncesi eğitim gören miniklere her haftasonufarklı içeriklerle atölyeler düzenleniyor. Satranç, oyun ve okuma odasının yanında bale, cimnastik ve drama gibi branşlardaki eğitimler de yine Kınık Belediyesi bünyesinde ücretsiz olarak veriliyor.