ŞAMPİYONLUĞU BAŞKAN ŞAHİN’E İTHAF ETTİLER

MENEMEN’İN EFELERİ ŞAMPİYONLUĞU BAŞKAN ŞAHİN’E İTHAF ETTİ   Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yıldızlar Kategorisi Halk Oyunları Geleneksel Dalında İzmir Şampiyonu olan Menemen Kültür ve Halk Oyunları Gençlik Spor Kulüb...

Özgürses Gazetesi
11:39 -
Abone ol
ŞAMPİYONLUĞU BAŞKAN ŞAHİN’E İTHAF ETTİLER

MENEMEN’İN EFELERİ ŞAMPİYONLUĞU BAŞKAN ŞAHİN’E İTHAF ETTİ

 

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yıldızlar Kategorisi Halk Oyunları Geleneksel Dalında İzmir Şampiyonu olan Menemen Kültür ve Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği zeybekleri, Kuşadası’nda elde ettikleri Bölge Şampiyonluğu’nu Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’e ithaf etti. Menemen’in efeleri, Başkan Şahin’e Türkiye Şampiyonluğu sözü de verdi.

 

Menemen Kültür ve Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği Zeybek Ekibi, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yıldızlar Kategorisi Halk Oyunları Geleneksel Dalında İzmir Şampiyonu olarak Kuşadası’nda yapılan Bölge Şampiyonası’nda İzmir’i temsil etti. İzmir Şampiyonluğu sonrasında, maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretine gelen gençlere birer çeyrek altın hediye eden Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Menemen’in yıldızlarından Bölge ve ardından Türkiye Şampiyonluğu beklediğini ifade etmişti.

 

Bölge Şampiyonluğu’nu Başkan Şahin’e ithaf ettiler

26-27 Mart 2016 tarihlerinde, Kuşadası Belediyesi Spor Tesisleri Uğur İnan Spor Salonunda yapılan Bölge Şampiyonası’na İzmir’i temsilen Menemen’in yanı sıra Aydın-Uşak-Manisa-Kütahya-Balıkesir ve Çanakkale’den olmak üzere minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde 39 ekip katılarak kıyasıya mücadele verdiler. Yıldızlar Kategorisi Halk Oyunları Geleneksel Dalında 87,20 puanla Bölge Şampiyonu olan Menemen’in yıldızları, Menemen’i Türkiye finallerinde temsil etme hakkını elde etti.

 

Bölge Şampiyonluğu’nu Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’e ithaf eden Menemen’in zeybekleri, Başkan Tahir Şahin’i şampiyonluk kupası ile ziyaret ederek, sağladığı maddi ve manevi tüm desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Gençlere güvendiğini ve Menemen’in zeybeklerinin Türkiye Şampiyonasında Menemen’i başarıyla temsil edeceklerine yürekten inandığını söyleyen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, gençleri ve eğitmenlerini tek tek tebrik etti; “Sizlerin önünü açtığımızda neleri başarabildiğinizi bizlere gösterdiniz. Gençliğe her zaman güvendim ve bu güvenimde hiç yanılmadım. Beni yanıltmadığınız için sizlere özel bir teşekkür sunuyorum. Sizleri ve ailenizi, eğitmenlerinizi, Dernek Yöneticilerimizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

“Belediye Başkanımıza Türkiye Şampiyonluğu hediye edeceğiz..!”

2016 yılında Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’e Türkiye Şampiyonluğu hediye etmek istediklerini söyleyen Menemen Kültür ve Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Ahmet Egeli; Belediye Başkanı Tahir Şahin’in maddi ve manevi desteklerinin başarılarında büyük katkısı bulunduğunu ifade ederek; “Belediye Başkanımızın, İzmir Şampiyonluğu sonrasında çocuklarımıza sunduğu çeyrek altın hediyeleri maddi anlam taşısa da, asıl önemli olan bizleri makamında ağırlayıp her daim yanımızda olduğunu hissettirmesidir. Ulaşım, konakla gibi tüm ihtiyaçlarımız yine Belediye Başkanımız tarafından karşılanmıştır. Dernek üyelerimiz, eğitmenlerimiz, çocuklarımız ve aileleri adına, belki de hepsinden önemlisi kültürel değerlerimizin yaşatılmasına sağladığı desteklerden dolayı Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başkanımıza Bölge Şampiyonluğu’nu hediye ettik, Türkiye Şampiyonu olarak bu başarımız da Belediye Başkanımıza ithaf etmek istiyoruz” dedi.