ALTO ile Özel Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesi Arasında İndirim Protokolü

  Üyelerin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda eğitim alanında iş birliklerine devam eden Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Özel Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesi’nde geçerli olmak üzere bir indirim protokolü imzaladı. Özel Al...

Özgürses Gazetesi
05:26 -
Abone ol
ALTO ile Özel Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesi Arasında İndirim Protokolü

 

Üyelerin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda eğitim alanında iş birliklerine devam eden Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Özel Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesi’nde geçerli olmak üzere bir indirim protokolü imzaladı.

Özel Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesi ile ALTO üyelerinin birinci derece yakınlarını kapsayacak eğitim indirimi protokolü ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Özel Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesi Okul Müdürü Çağlayan Atay’ın katılımıyla imzalandı.

Yüzde 15 oranında indirim

İmzalanan protokol ile Aliağa Ticaret Odası üyelerinin birinci derece yakınlarına, Özel Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesi’ne yaptıracakları kayıtlar için güncel kayıt ücretleri üzerinden yüzde 15 oranında indirim uygulanacak.

Başkan Ertürk: ‘Protokolün üyelerimize güzel bir eğitim katkısı sağlamasını diliyorum’

İmza protokolü hakkında konuşan Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Oda olarak eğitime büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Üyelerimizin ve çocuklarının eğitim ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak bu tür indirim anlaşmalarını gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz ve üyelerimizin bütçelerine katkı sağladığımızdan dolayı mutluluk duyuyoruz. İmzaladığımız bu protokolün hayırlı olmasını ve üyelerimize güzel bir eğitim katkısı sağlamasını diliyorum” ifadelerini kullandı.