Ä°zmir’in tanınmış gazetecilerinden Åženol Gök, hayatını kaybetti

Yenivizyon, Günaydınaliaga, Ege Hakimiyet, Radyo Sahil gibi yayın kuruluÅŸlarının sahibi Åženol Gök (56) Uzunhasanlar Mahallesindeki evinde geçirdiÄŸi kalp krizi sonucu yaÅŸamını yitirdi. AliaÄŸa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gök, yapılan tÃ...

Özgürses Gazetesi
08:03 -
Abone ol
Ä°zmir’in tanınmış gazetecilerinden Åženol Gök, hayatını kaybetti

Yenivizyon, Günaydınaliaga, Ege Hakimiyet, Radyo Sahil gibi yayın kuruluÅŸlarının sahibi Åženol Gök (56) Uzunhasanlar Mahallesindeki evinde geçirdiÄŸi kalp krizi sonucu yaÅŸamını yitirdi. AliaÄŸa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Gök, yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtulamadı. Gök’ün cenazesi 3 Ocak 2022 Pazartesi günü (yarın) AliaÄŸa merkez caminde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Uzunhasanlar Mezarlığında topraÄŸa verilecek.

AliaÄŸa’da uzun yıllardır gazetecilik mesleÄŸi ile uÄŸraÅŸan iki çocuk babası Åženol Gök, uzun süredir saÄŸlık sorunları nedeniyle tedavi görüyordu. Gök, daha önce Bakırçay bölgesinde Anadolu Ajansı ve Ä°hlas Haber Ajansı muhabirlikleri de yaptı. Åženol Gök’ün ani vefatı sevenleri arasında ve AliaÄŸa basınında derin üzüntüye neden oldu.