EROL GÜNGÖR, YILBAŞI AKŞAMI EMEKÇİLERİ UNUTMADI!

Haber: Özgür GÜN CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Erol Güngör yılbaşı akşamında görev yapan tüm emekçileri ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. 2018'i geride bırakırken 2019'u heyecan ve umutlarla karşıladık. Yeni y...

Özgürses Gazetesi
12:40 -
Abone ol
EROL GÜNGÖR, YILBAŞI AKŞAMI EMEKÇİLERİ UNUTMADI!

Haber: Özgür GÜN

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Erol Güngör yılbaşı akşamında görev yapan tüm emekçileri ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

2018’i geride bırakırken 2019’u heyecan ve umutlarla karşıladık. Yeni yılı kimileri eğlence mekânlarında veya evinde kutlama yaparak kimileri de görevi başında karşıladı. CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Erol Güngör de yılbaşı gecesi görevli olan personelleri, esnafı ve vatandaşı gezerek yeni yıllarını kutladı.

İTFAİYE MERKEZİ ve ACİL SERVİSİ ZİYARET ETTİ

Erol Güngör ziyaretlerine taksi duraklarıyla başlayarak taksici esnafına kolaylıklar dileyerek, yeni yıllarını kutladı. Daha sonra İtfaiye Merkezi’ne uğrayarak itfaiye personeline kolaylıklar diledi, yeni yıllarını kutladı. Ardından nöbetçi eczaneyi ziyaret eden Güngör, eczane çalışanlarının yeni yıllarını tebrik etti.

Devlet hastanesi acil servisinde yeni yıl mesaisi yapan sağlık emekçileri ve güvenlik görevlilerine kolaylıklar dileyen Güngör, hasta vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini iletti. Güngör, ardından yılbaşında çalışan Aliağa Merkez esnafına bol kazançlar, 2019’u sevdikleriyle karşılayan Aliağalılara tüm sevdikleriyle birlikte mutlu yıllar diledi.