Aliağaspor F.K.’ya, Fitness Desteği!

Aliağa'ya Fitness alanında ilk Türkiye Şampiyonluğu kupasını getiren ve nice başarılara ev sahipliği yapan Sport House Spor Salonu, Ligin lider takımı Aliağa F.K.ya bir sene boyunca Fitness ve salon antrenmanları sponsoru oldu. İmzalanan...

Özgürses Gazetesi
01:01 -
Abone ol
Aliağaspor F.K.’ya, Fitness Desteği!

Aliağa’ya Fitness alanında ilk Türkiye Şampiyonluğu kupasını getiren ve nice başarılara ev sahipliği yapan Sport House Spor Salonu, Ligin lider takımı Aliağa F.K.ya bir sene boyunca Fitness ve salon antrenmanları sponsoru oldu.

İmzalanan sözleşmenin ardından açıklama yapan Aliağa F.K. Sportif Direktörü Bilal Özkurt “Sport House Spor Salonunun kulübümüze yaptığı bu güzel jestten dolayı Murat Altıner hocamızın şahsında bu güzel aileye kulübüm adına teşekkür ederim” dedi. Sport House işletmecisi Murat Altıner’de “Süper lig yolunda önemli bir basamak olan 3. Lig’e emin adımlarla yürüyen şehrimizin lider takımı Aliağa F.K.ya destek olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Birlikte çok daha güçlüyüz, şehir olarak kenetlendiğimiz zaman başaramayacağımız hiçbir şey yok.” dedi.

Haber: Mehmet DARCAN