HAFIZ ABDURRAHMAN SADİEN ALİAĞA’YA GELİYOR

MEVLİD KANDİLİ’NDE KUR’AN TİLAVETİ PROGRAMI ALİAĞA’DAN CANLI YAYINLANACAK Aliağa Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan ‘Mevlid Kandili’ programı 2 Ocak Cuma günü yapılacak. Dev organizasyon, Dünya Ezbere Kur’an-ı Ke...

Özgürses Gazetesi
11:55 -
Abone ol
HAFIZ ABDURRAHMAN SADİEN ALİAĞA’YA GELİYOR

MEVLİD KANDİLİ’NDE KUR’AN TİLAVETİ PROGRAMI ALİAĞA’DAN CANLI YAYINLANACAK

Aliağa Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan ‘Mevlid Kandili’ programı 2 Ocak Cuma günü yapılacak. Dev organizasyon, Dünya Ezbere Kur’an-ı Kerim okuma birincisi Eğitimci Yazar Hafız Selman Okumuş, Meşhur Mevlithanlardan Hafız Celalettin Şensoy ile Hafız Mustafa Duman ve Güney Afrikalı Dünya güzel Kur’an-ı Kerim okuma birincisi Hafız Abdurrahman Sadien’in katılımı ile Aliağa Enka Salonunda gerçekleşecek.

ALİAĞA’DAN CANLI YAYIN

Binlerce vatandaşın katılması beklenen Mevlid Kandili programının canlı yayın frekans bilgilerini kamuoyu ile paylaşan Aliağa Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada; Dileyen TV kuruluşları ve ajansların  kamuoyu ile paylaşılan  frekans bilgilerinden yararlanarak Mevlid Kandili programını canlı olarak yayınlayabileceği belirtilerek şöyle denildi: “Canlı yayın isimsiz, şifresiz ve logosuz olarak servis edilecektir. Kullanım serbesttir, isteyen bütün  ajans ve kanallar bu görüntüleri kullanabilir. Yayın başlama saati 19:30 olarak öngörülmektedir.

YAYIN PARAMETRELERİ

Tarih: 2 Ocak 2015  Cuma

Yer: Aliağa / İzmir

Saat: 19:30 -23:00

Turksat

Frekans : 12712 MHz

Pol : vertical

Sembol : 2222

Fec : 5/6