Başkan Acar’dan ALTO’ya Ziyaret

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim kurulu Başkanı Adnan Saka’yı makamında ziyaret  ederek bölgenin ekonomik ve ticari sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda...

Özgürses Gazetesi
11:52 -
Abone ol
Başkan Acar’dan ALTO’ya Ziyaret

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim kurulu Başkanı Adnan Saka’yı makamında ziyaret  ederek bölgenin ekonomik ve ticari sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Kamer Karaman ve T. Kürşad Tanrıkulu da hazır bulundu.

Aliağa’nın ülke ekonomisindeki kilit rolünün öneminin görüşüldüğü toplantıda, bölge geneli hakkında yapılabilecek çalışmalar karşılıklı olarak değerlendirildi.

Kurumlar arası birliktelik vurgusu

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Aliağa bölgesinin ekonomik ve sosyal profilini paylaşırken kurumlar arası birlikteliğin pekişmesi anlamında iki kurumun bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hedeflenen projeler karşılıklı aktarıldı

Başkan Saka, Yerel yönetimler ile sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliği ve karşılıklı fikir alışverişlerinin bölgelerin gelişmesinde önemli etken olduğunun altını çizerken, Aliağa Ticaret Odası olarak yıl boyunca gerçekleştirilen faaliyetler ve hedefledikleri projeler hakkında bilgi aktarımında bulundu.

Yerel birliktelikle başarı daha hızlı ve planlı gelecek

Aliağa’nın ortak payda olduğuna dikkat çeken Saka, “Aliağa Ticaret Odası olarak ilçemize yarar getirecek her projede yerel yönetimler ile birlikte adım atmaya hazırız. Yerel birliktelik sağlanırsa başarı Aliağa için daha hızlı ve planlı gelecektir” dedi.

Aliağa için her kurum ve kuruluş elini taşın altına sokmalı

Bir kentin gelişiminde sivil toplum kuruluşları ile yapılan istişarenin önemine dikkat çeken Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da; “Yerel yönetim ve sivil toplum örgütleri topluma hizmet olgusunun en önemli iki aktörüdür. Bu bağlamda ilçemiz sivil toplumunun lokomotifi konumunda olan Aliağa Ticaret Odası’nın Aliağa Belediyesi  ile iş birliği içinde olması bizleri sevindirmektedir. Ticaret Odası’nı yanımızda görmek, desteğini hissetmek bizim hizmet etme aşkımızı daha da körüklemektedir. Ticaret Odamızın kıymetli başkanı Sayın Adnan Saka’nın birçok konuda ki deneyimlerinden yararlanmak Aliağa’yı hak ettiği noktaya taşımak olan hedefimizi gerçekleştirme noktasında bize mutlaka katkı verecektir. Zira Aliağa’nın çözüm bekleyen sorunları için her kurum ve kuruluşun elini taşın altına sokma mecburiyeti vardır” dedi.