KUZEY İZMİR TİCARET ODALARI “BÖLGE” İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Bergama Ticaret Odası, Aliağa Ticaret Odası ve Menemen Ticaret Odası yönetim kurulları ile birlikte "Kuzey İzmir Ticaret Odaları Ortak Sorun ve Çözüm Önerileri" istişare toplantısı yapıldı. Menemen Ticaret Odası ev sahipliğinde düze...

Özgürses Gazetesi
09:39 -
Abone ol
KUZEY İZMİR TİCARET ODALARI “BÖLGE” İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Bergama Ticaret Odası, Aliağa Ticaret Odası ve Menemen Ticaret Odası yönetim kurulları ile birlikte “Kuzey İzmir Ticaret Odaları Ortak Sorun ve Çözüm Önerileri” istişare toplantısı yapıldı.
Menemen Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Başkan Yardımcıları Levent Akçay, İ. Lütfi Kolat, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Sarıl, Tahir Erdoğan, Ertuğ Canoğlu ve Genel Sekreter Gülay Koç katıldı.
Bölgemizin ortak sorun ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıda söz alan BERTO Başkanı Fikret Ürper; “Bölgemize kurulacak olan Batı Anadolu Serbest Bölgesi (BASBAŞ) pek çok sektörde binlerce kişiye istihdam sağlayacak. Bu da, bölgemizdeki vasıfsız işçimizin vasıflı hale getirilmesinden geçiyor. Bunu da donanımlı bir Meslek Lisesi ile çok hızlı bir şekilde sağlayabiliriz. Bölgemiz için hep birlikte bu tür adımları hızlı bir şekilde atmalıyız” dedi. Menemen Ticaret Odası Başkanı İzzet Süsoy ve Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk’ün de söz alarak bölge hakkında sorun ve çözüm önerilerine değindiği toplantı, karşılıklı iyi dilek temennileriyle son buldu.