Kasım Ayı Olağan Meclisi Toplandı

Aliağa Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde yapıldı. İki oturum halinde gerçekleştirilen mecliste 4 madde görüşüldü. Belediye Meclis Salonu’nda 4 ve 7 Ekim 2022 tarihli meclis tuta...

Özgürses Gazetesi
09:28 -
Abone ol
Kasım Ayı Olağan Meclisi Toplandı

Aliağa Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde yapıldı. İki oturum halinde gerçekleştirilen mecliste 4 madde görüşüldü.

Belediye Meclis Salonu’nda 4 ve 7 Ekim 2022 tarihli meclis tutanağının okunup onaylanmasıyla başlayan toplantı başkanlıktan gelen önergelerin meclis üyelerinin görüşüne sunulmasıyla devam etti.

Başkanlıktan gelen önergeler kapsamında oylamaya sunulan 1.madde İmar ve Plan Bütçe Komisyonu’na havale edilirken 2.madde İmar Komisyonu’na gönderildi. 2.maddenin komisyonda görüşüldükten sonra ikinci oturumda komisyondan geldiği şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi. Komisyondan gelen raporlar kapsamında yer alan iki maddenin de komisyonlardan geldiği şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi.

Aliağa Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, dilek ve temennilerin ardından bir sonraki meclisin 6 Aralık 2022 Salı günü saat 18.00’de yapılmasına karar verilmesiyle son buldu.