ALİAĞA EMNİYETİNDEN YANGIN TATBİKATI!

Aliağa  İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline, İzmir Büyükşehir Belediyesi  İtfaiye Müdürlüğü Aliağa Grup Amirliğine bağlı ekipler tarafından uygulamalı yangın tatbikatı eğitimi verildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Binasının...

Özgürses Gazetesi
12:09 -
Abone ol
ALİAĞA EMNİYETİNDEN YANGIN TATBİKATI!

Aliağa  İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline, İzmir Büyükşehir Belediyesi  İtfaiye Müdürlüğü Aliağa Grup Amirliğine bağlı ekipler tarafından uygulamalı yangın tatbikatı eğitimi verildi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Binasının arka bahçesinde gerçekleştirilen eğitim tatbikatına çok sayıda polis katılım sağladı.
İlçe Emniyet Müdürlüğünün bahçesinde düzenlenen yangın tatbikatı öncesi İtfaiye ekibi önce polislere çıkan yangına müdahale ve yangın çeşitleri hakkında bilgiler verdi. Yaklaşık bir saatlik eğitimin ardından yangın söndürme tatbikatına geçildi.
İtfaiye erlerinin içerisine odun talaşı ve mazot katılmış demir kabı yakarak, polislere yangını nasıl söndüreceklerini uygulamalı olarak gösterdi. Polisler, aldıkları bilgileri tatbikatta uygulamaya çalıştı.  Tatbikata katılan İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, tatbikat faydalı olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

İtfaiyecilerin vatandaşların canlarını ve mallarını kurtarmak için canla başla çalışarak , kutsal bir görev yaptığını dile getiren Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu “itfaiye teşkilatında görevli personelin, vatandaşların can ve malını korumak için kendi canlarını hiçe sayarak fedakarca görev yapan tüm itfaiyecilerin günlerini kutluyorum” dedi