ALİAĞA’DA O PROJE HAYATA GEÇİYOR!

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Aliağa Esnaf Odası seçimleri öncesi başkan adaylarının her dönem seçim vaadi olan Esnaf Sarayı projesi Salih Yiyitalp ve Serdar Berk başkanlığı döneminde hayata geçiyor. Aliağa Şoförler ...

Özgürses Gazetesi
02:38 -
Abone ol
ALİAĞA’DA O PROJE HAYATA GEÇİYOR!

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Aliağa Esnaf Odası seçimleri öncesi başkan adaylarının her dönem seçim vaadi olan Esnaf Sarayı projesi Salih Yiyitalp ve Serdar Berk başkanlığı döneminde hayata geçiyor.

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp ve Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk tarafından bugün arsa üzerinde ilk çalışma başlatıldı.

Yıllardır yılan hikâyesine dönen projenin ilk etabı bugün sabah saatlerinde vurulan ilk kepçeyle başladı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan oda başkanları  “Bugün Esnaf Sarayı için ilk çalışmamızı başlattık. Alt yapısı ve temel atmaya müsait duruma geldiği zaman Oda Başkanlarımız ve Aliağa esnafımız ile birlikte bir temel atma töreni düzenleyeceğiz. Şimdiden Aliağamıza hayırlı olsun.”