ALİAĞA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMINI KUTLUYOR

Bu yıl Aliağa Liman Başkanlığı, İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi, Aliağa Amatör Balıkçılar ve Deniz Sporları Derneği ve Aliağa Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj bayramı töreni Cumhuriyet Meyd...

Özgürses Gazetesi
12:56 -
Abone ol
ALİAĞA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMINI KUTLUYOR

Bu yıl Aliağa Liman Başkanlığı, İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi, Aliağa Amatör Balıkçılar ve Deniz Sporları Derneği ve Aliağa Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj bayramı töreni Cumhuriyet Meydanı’ndaki resmi tören ile başladı.
Atatürk Anıtı’na çelenk koyularak saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunduğu törene Aliağa Kaymakamı Erhan Günay, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Şimşek, Aliağa Liman Başkanı Levent Köleteli, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Gümrük Muhafaza Müdürlüğü, İmeak DTO Aliğa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, ALTO Başkanı Ömer Ertürk, ALDER Başkanı Naci Biçer ve vatandaşlar katılım gösterdi.
Çelenk koyma töreninin ardından Aliağa Liman Başkanlığı önünden denize açılan Aliağa Protokolü deniz şehitleri anısına denize çelenk bıraktı. Etkinlikler gün boyu Avcı Ramadan Parkı’nda devam etti.