‘HANDE YENER’ FIRTINASI  

  Kemalpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 45’ncisi gerçekleştirilen Kemalpaşa Altın Kiraz Festivali’nin ikinci gününde Hande Yener fırtınası esti. Kemalpaşa Dere Mesire Alanındaki Amfitiyatro dolduran binlerce vatandaş, Hande Yen...

Özgürses Gazetesi
12:46 -
Abone ol
‘HANDE YENER’ FIRTINASI   

 

Kemalpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 45’ncisi gerçekleştirilen Kemalpaşa Altın Kiraz Festivali’nin ikinci gününde Hande Yener fırtınası esti. Kemalpaşa Dere Mesire Alanındaki Amfitiyatro dolduran binlerce vatandaş, Hande Yener’in şarkılarıyla coşarken; konser izleyenlerden tam not aldı.

 

Kemalpaşa, Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden biri olan Hande Yener ile tarihi günlerinden birini yaşadı. Ünlü şarkıcının konserini izlemek için Kemalpaşa Dere Mesire Alanındaki Amfitiyatro’ya akın eden Kemalpaşalılar, hem Yener’in şarkılarıyla coştu hem de saatlerce dans etme imkanı buldu. Ellerin bir an bile inmediği gecede, yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Hande Yener ve ekibi, yüksek performanslarıyla izleyenlerden tam not aldı. Akşam başlayacak konser için saatler öncesinden alanı doldurmaya başlayan Kemalpaşalılar, önce Tarkan Erkan’ın konseriyle ısınma turu attı. Birbirinden güzel parçaları seslendiren Erkan ve ekibi büyük beğeni toplarken; havanın kararmaya başlamasıyla birlikte konser alanındaki heyecan iyice yükseldi. Sunucu Burak Aygün’ün sahne performansı ve seçilen Remix parçalar ise festival alanını dolduran binlerce kişiyi coşturdu.

 

GÖRSEL ZİYAFET

Sahne ışıklarının kapatılmasıyla birlikte izleyenlerin heyecanı doruk noktaya ulaşırken; sahneye kırmızı kıyafeti ve özgün tasarımlı şapkasıyla çıkan Hande Yener, sevgi gösterileri ve çığlıklar arasında ‘Alejandro’ isimli parçasını seslendirdi. Daha sonra birbirinden güzel parçalarını izleyenler için söyleyen Yener, yaklaşık 1,5 saat sahnede kaldı.

Kıyafetiyle de göz dolduran Hande Yener’in seyircilerle iletişimi ise oldukça sıcaktı. Kısa bir ara verilen konserde, Hande Yener’i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ünlü sanatçıya kiraz ve plaket hediye ederken; Kemalpaşalılara güzel bir gece yaşattığı için Yener ve ekibine teşekkür etti.