İŞÇİNİN VE EMEKÇİNİN BAYRAMI BERGAMA’DA KUTLANDI

Bergama Demokrasi Platformu’nun düzenlediği 1 Mayıs İşçi Bayramı yoğun katılımla kutlandı. Bergama Endüstri Meslek Lisesi önünde toplanan işçi kardeşlerimiz yanında siyasi parti temsilcileri ve başta DİSK olmak üzere sivil toplum ku...

Özgürses Gazetesi
05:10 -
Abone ol
İŞÇİNİN VE EMEKÇİNİN BAYRAMI BERGAMA’DA KUTLANDI

Bergama Demokrasi Platformu’nun düzenlediği 1 Mayıs İşçi Bayramı yoğun katılımla kutlandı. Bergama Endüstri Meslek Lisesi önünde toplanan işçi kardeşlerimiz yanında siyasi parti temsilcileri ve başta DİSK olmak üzere sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Bergama Endüstri Meslek Lisesi önünde başlayan toplanma sonrası Cumhuriyet Meydanı’na doğru yürüyüş gerçekleşti. Birliğin ve dayanışmanın sembolü 1 Mayıs mitinginin gerçekleştiği Cumhuriyet Meydanı’nda miting sonrası Praksis müzik grubu konser verdi.

Tüm emekçilerin 1 Mayıs’ını kutlayan ve her zaman işçinin yanında olmaya devam edeceğini belirten Bergama Belediye Başkanı Dr. Tanju ÇELİK, işçilerle bir arada bayram geçirdi.

Tanju ÇELİK açıklamasında; Belediyemizde omuz omuza çalıştığımız tüm mesai arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bayramımız kutlu olsun.”