Zirve Mücadelesi Pazar Günü!

BAL ligin 10. Grup 23. Haftasında lider Aliağaspor FK Pazar günü deplasmanda oynayacağı Yunus Emre Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 02 Nisan Pazar günü Bal ligin 23 hafta karşılaşmasında karşılaşacak olan ,Aliağ...

Özgürses Gazetesi
10:35 -
Abone ol
Zirve Mücadelesi Pazar Günü!

BAL ligin 10. Grup 23. Haftasında lider Aliağaspor FK Pazar günü deplasmanda oynayacağı Yunus Emre Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

02 Nisan Pazar günü Bal ligin 23 hafta karşılaşmasında karşılaşacak olan ,Aliağaspor FK Yunus Emre Belediyespor müsabakasın öncesinde, Aliağaspor FK ’da 4 as oyuncusunun sakatlığı teknik heyeti düşündürüyor. Karşılaşma öncesinde sakatlıkları bulunan İlhan, Muhammet Ali, Yasin, Halil Cuma günü yapılan antrenmana katılmadılar.
Aliağa Atatürk Stadı’nda Teknik Direktör Hakan Şapcı nezaretinde yapılan antrenmanda sarı-siyahlı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı. Tek hedeflerinin 3 lige çıkmak olduğunu söyleyen teknik direktör Hakan Şapçı, “Hedefe emin adımlarla ilerliyoruz. Bu takım 3 lig çıkmayı sonuna kadar hak ediyor. Yunus Emre Belediyespor’la oynayacağımız karşılaşma önemli. Bu nedenle Pazar günü oynayacağımız karşılaşma için taraftarlarımıza bize destek olmaları için maçımıza davet ediyoruz ” diye konuştu.