ŞEHİT SAVCI KİRAZ İÇİN ALİAĞA ADLİYESİNDE TÖREN DÜZENLENDİ

İstanbul'da Şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz için Aliağa Adliyesinde tören düzenlendi. Teröristlerce rehin alınan ve operasyonun ardından ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Cumhuriyet Savcısı Mehmet S...

Özgürses Gazetesi
03:57 -
Abone ol
ŞEHİT SAVCI KİRAZ İÇİN ALİAĞA ADLİYESİNDE TÖREN DÜZENLENDİ

İstanbul’da Şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz için Aliağa Adliyesinde tören düzenlendi.

Teröristlerce rehin alınan ve operasyonun ardından ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Aliağa Adliyesinde tören düzenlendi.

 

Törende şehit savcı Kiraz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Savcı Kiraz için düzenlenen törene Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, protokol üyeleri, Aliağa Adliyesinde görev yapan savcılar, avukatlar, adliye çalışanları katıldı.

 

Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz tören sonrası yaptığı açıklamada Şehit savcı için Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diledi. Yılmaz “Üzüldüğümüz bir olay keşke yaşanmasaydı. Bu olay kişisel olarak savcımıza, adliye teşkilatına, bütün milletimize karşı yapılmış bir terörist bir saldırıdır. Ben savcımıza Allahtan rahmet adliye teşkilatına baş sağlığı diliyorum. Bunun arkasından düşünmek lazım. Olay kişisel bir saldırının ötesine geçiyor. Kamu hizmetini, ülke güvenliğini ilgilendiren bir boyuta geliyor. Bizlerde, görevlilerde daha dikkatli olmamız lazım. Herkesin huzuru ve güvenliği için herkesin fedakarlıkta bulunması lazım. Hepimizin tekrar başı sağ olsun” dedi.