ALİAĞA ŞOFÖRLER ODASININ OTOPARKI İLK BİR SAAT ÜCRETSİZ!

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Şoförler Odasından ilçedeki trafik ve otopark sorununun hafifletilmesine yönelik alınan ilk önlemle  ilgili açıklama yapıldı. Bildirilen açıklama ise şöyle ;"Aliağa İlce Emniyet Müdürlüğü ...

Özgürses Gazetesi
03:35 -
Abone ol
ALİAĞA ŞOFÖRLER ODASININ OTOPARKI İLK BİR SAAT ÜCRETSİZ!

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Şoförler Odasından ilçedeki trafik ve otopark sorununun hafifletilmesine yönelik alınan ilk önlemle  ilgili açıklama yapıldı.

Bildirilen açıklama ise şöyle ;”Aliağa İlce Emniyet Müdürlüğü ve Aliağa Şoförler Odası arasında kurulan koordinasyon neticesinde, İlçemizin kronik sorunu olarak görülen özellikle ana arterlerdeki park sorunu ile ilgili olarak halen İstiklal Caddesi üzerinde yapılan yarım saatlik park uygulamasının geliştirilmesi ve vatandaşların daha uzun sureli park teminin sağlanabilmesi amacıyla, halen Aliağa Şoförler Odası tarafından işletmeciliği yapılmakta olan açık otoparkta, 01.03.2019 tarihinden itibaren 1 saatlik araç parkından ücret alınmayacaktır. Vatandaşlarımızın şehir trafiğini rahatlatmak amacıyla, merkez bölgesinde kısa sureli park etmeleri gerektiğinde otoparkı kullanması önem arz etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Haber: Özgür GÜN