SINDIR İLE BAKIRÇAY HAVZASI KONUŞULDU

Cumhuriyet Halk Partisi'nin organize ettiği halk buluşmalarında Chp 26.Dönem İzmir Milletvekili ve Chp Eski Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır Bergama'yı ziyaret etti. BerKm'de gerçekleştirilen tarım, hayvancılık ve çiftçi sorunlarının...

Özgürses Gazetesi
09:27 -
Abone ol
SINDIR İLE BAKIRÇAY HAVZASI KONUŞULDU

Cumhuriyet Halk Partisi’nin organize ettiği halk buluşmalarında Chp 26.Dönem İzmir Milletvekili ve Chp Eski Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır Bergama’yı ziyaret etti.

BerKm’de gerçekleştirilen tarım, hayvancılık ve çiftçi sorunlarının konuşulduğu konferansın ardından Berksoy Otel’de meslek odaları ile bir araya gelindi. Toplantıya Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Erdoğan, Chp İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz, Chp Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener ile Bergama, Dikili ve Kınık meslek odaları başkanları katılım gösterdi.

Toplantıda Bakırçay Bölgesi meslek odalarının sorunları ile bölgemiz sorunları Kamil Okyay Sındır’a iletildi. Sındır,dile getirilen sorunların takipçisi olacağını, çözüme ulaştırmak için çalışacağını ve sorunların durumu hakkında geri dönüş yapacağının sözünü verdi.