Şehit oğlu için açtığı ”Bütün renklerim sana çıkıyor” resim sergisi duygulandırıyor

Şehit oğlu için açtığı ''Bütün renklerim sana çıkıyor'' resim sergisi duygulandırıyor Ressam Aynur Okşar Özkaya şehit oğlu Hava Pilot Üsteğmen Osman Onur Özkaya adına açtığı ‘'Bütün renklerim sana çıkıyor''resim sergisi...

Özgürses Gazetesi
01:01 -
Abone ol
Şehit oğlu için açtığı ”Bütün renklerim sana çıkıyor” resim sergisi duygulandırıyor

Şehit oğlu için açtığı ”Bütün renklerim sana çıkıyor” resim sergisi duygulandırıyor

Ressam Aynur Okşar Özkaya şehit oğlu Hava Pilot Üsteğmen Osman Onur Özkaya adına açtığı ‘’Bütün renklerim sana çıkıyor”resim sergisini gezenler duygulanıyor.

‘’Bütün renklerim sana çıkıyor”sergisinde Ressam Aynur Okşar Özkaya,24 Şubat 2015 tarihinde Malatya’daki F_4 uçak kazasında Şehit düşen oğluHava Pilot Üsteğmen Osman Onur Özkaya anısına açtığı yağlı ve sulu boya resim sergisinde öğretmenlerini de unutmadı.

Öğretmenlerinin yağlı boya çalışmasını da eserleri ile birlikte sergileyen Özkaya “Oğlumun acısını unutamıyorum. ”Bütün renklerim sana çıkıyor” sergisini şehit oğlumun anısına, ona ithafen açtım. Onun damatlık resmini yağlı boyaya aktardım. Öğretmenlerimi de unutmadım. 60 parçalık çalışmanın içinde ona da yer vermemek olmazdı. Karşıyaka Kaymakamı Sayın Sadettin Yücel bize yardımcı olduğu için, sergimize teşrif ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel “Sergiyi gezerken şehidimizin resmi beni çok duygulandırdı. Ressam Aynur hanımı tebrik ediyorum. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” dedi.

Ressam Aynur Okşar Özkaya’nın 60 parça yağlıboya ve suluboya örneklerini içeren ”Bütün renklerim sana çıkıyor” resim sergisiKarşıyaka Belediyesi Çarşı Kültür Merkezinde 30 Ocak/03 Şubat tarihleri arasında gezilebilir.Sergisinin, en özel eseri ise oğlu ve gelinin düğün tablosu, beraberindeki torununun portreleri oluşturuyor.