FOÇA 2023 YILINA COŞKUYLA BAŞLADI

Foça meydanlarında yeni yılı karşılayan yüzlerce kişi 2023’e büyük coşku ve sevinçle başladı. Yüzlerce kişi meydanlarda buluştu Foça Belediyesi’nin Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanı ve Yenifoça Belediye Meydanında düzenl...

Özgürses Gazetesi
04:34 -
Abone ol
FOÇA 2023 YILINA COŞKUYLA BAŞLADI

Foça meydanlarında yeni yılı karşılayan yüzlerce kişi 2023’e büyük coşku ve sevinçle başladı.

Yüzlerce kişi meydanlarda buluştu

Foça Belediyesi’nin Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanı ve Yenifoça Belediye Meydanında düzenlediği yeni yıl buluşmalarına katılanlar, DJ Performansları ile doyasıya eğlenerek dans etti.
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, yeni yıl dolayısı ile yayınladığı mesajında; ‘‘Umutlarımızın gerçekleşeceği sağlık ve mutluluk dolu bir yıl dilerim. Yeni yılınız kutlu olsun.’’dedi.

Yeni yıl ziyaretleri

Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, yeni yıla saatler kala Reha Midilli Necla Ana Yaşlılar Evi’ndeki kutlama ziyaretine katıldı. Başkan Gürbüz; ‘‘Reha Midilli Necla Ana Yaşlılar Evi sakini büyüklerimize, yaşlılar evi yönetimine ve çalışanlarına konukseverlikleri için teşekkür ediyor, sevgili büyüklerimize sağlık ve uzun ömürler diliyoruz. İlçemizin güvenliği ve vatandaşlarımızın sağlığı için görev yapan emniyet güçlerimize, sağlık ve itfaiye çalışanlarımıza teşekkür ediyor, yeni yıllarını kutluyoruz.’’dedi.

Foça Belediyesi Halkla İlişkiler ekibi de, görev başındaki emniyet güçleri, sağlık ve itfaiye çalışanlarına teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.