"transfer haberleri" ile Etiketlenen Konular

Anadolu Efes evinde yıkıldı

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nin 13. haftasında Abdi İpekçi'de ağırladığı Litvanya'nın Zalgiris Kaunas takımına 84-71 mağlup oldu.Anadolu Efes, bu sonuçla THY Avrupa Ligi'ndeki 7. mağlubiyetini Litvanya temsilcisi karşısında aldı. Zalgiris Kaunas ise 5. galibiyetini elde etti.

Adanaspor 90+5’te hayata döndü !

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Adanaspor ile Kayserispor kritik mücadelede karşı karşıya geldi. 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanan maçı ev sahibi takım 90+5’te attığı golle 2-1 kazanmayı başardı.Küme düşme hattında yer alan iki takım da 90 dakika boyunda birçok gol pozisyona girdi. Maçın 41. dakikasında Viera’nın Nakoulma’yı düşürmesiyle Kayserispor, kaleyi cepheden gören bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Deniz Türüç frikikten Kayserispor’u 1-0 öne geçirdi.Ligde 9 haftadır galibiyete hasret son sıradaki Adanaspor, ikinci yarıda geri dönüş için çıktı ve hedefine ulaştı. Kayserispor’un net pozisyonları değerlendiremediği devrede turuncu-beyazlılar, 77. dakikada Ahmet Dereli’nin şık kafa vuruşuyla 1-1’lik beraberliği...

Başakşehir – Trabzonspor maçının saati değiştirildi

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak Medipol Başakşehir-Trabzonspor maçının başlama saatinde değişikliğe gidildi. Türkiye Futbol Federasyonundan alınan bilgiye göre, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda 17 Aralık Cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın 14.00 olan başlama saati 16.00'ya alındı.

Yasin Öztekin’den anlamlı hareket

Galatasaraylı ve Gaziantepsporlu futbolcular ile hakemler sahaya 'Terörü lanetliyoruz' yazılı bir pankart ile çıktılar. Sarı-Kırmızılı taraftarlar ise polisleri alkışlayarak moral desteği verdi. Galatasaray'ın Gaziantepspor karşısındaki ilk golünü kaydeden Yasin Öztekin ise attığı golün ardından sevincini polislerle paylaştı. Asker selamı veren Öztekin, polislerin yanına giderek sarıldı. Bilindiği üzere, Beşiktaş'ta meydana gelen hain saldırıda 30 polisimiz şehit olmuştu.