Bozköy İlkokulu öğrencileri kütüphanesine kavuştu!

Bozköy Dörtyıldızlı Demir Çelik İlkokulu’nda, SOCAR ve Toplum Gönülleri Vakfı (TOG) işbirliğinde kütüphane açıldı. Bozköy Dörtyıldızlı Demir Çelik İlkokulu öğrencileri kütüphanesine kavuştu. SOCAR ve Toplum Gönüllüleri...

Özgürses Gazetesi
10:44 -
Abone ol
Bozköy İlkokulu öğrencileri kütüphanesine kavuştu!

Bozköy Dörtyıldızlı Demir Çelik İlkokulu’nda, SOCAR ve Toplum Gönülleri Vakfı (TOG) işbirliğinde kütüphane açıldı.

Bozköy Dörtyıldızlı Demir Çelik İlkokulu öğrencileri kütüphanesine kavuştu. SOCAR ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) işbirliğinde köy okulunda bir kütüphane oluşturdu. Toplum Gönüllüleri ve SOCAR çalışanları okul öğrencileriyle birlikte okul bahçesinde oyunlar oynadı. Okul binasının duvarları çocuklarla birlikte boyandı. Boyanan duvarlara resimler çizildi. Ayrıca okul bahçesinde bulunan park gönüllüler tarafından tamir edildi ve boyandı. Şarkılarla şenlenen bir gün geçiren öğrenciler etkinliklerden memnun oldu. Okul bünyesinde bulunan boş odadaki kitaplıklar birleştirilip tamir edildi. Birleştirilen kitaplıklara gönüllüler tarafından bağışlanan kitaplar yerleştirildi. Böylelikle köy okulu öğrencileri kütüphanesine kavuşmuş oldu.

SOCAR ve TOG gönüllülerinin etkinlikleri sürerken Aliağa Belediyesi çalışanları ve Bozköy Muhtarı Mehmet Öz öğrencilere kek, meyve suyu ikramında bulunup, oyuncak hediye etti.Okul müdürü İsmail Kılıç, “ Gönüllülerimiz okulumuzda kütüphane olmadığını öğrenince bize başvurdular. Biz de kendilerinin bu güzel düşüncesi için memnun olduğumuzu bildirdik. İki aydır gönüllülerimiz bizimle birlikte çeşitli çalışmalar yapıyor. Bugün kütüphanemiz açıldı. Çocuklarla birlikte okul duvarlarımıza çizilen resimler boyandı. 38 öğrencimize eğitim vermekteyiz okulumuzda. Birleştirilmiş sınıflarda eğitim görüyor öğrencilerimiz. Dört öğretmenimiz var. Yabancı dil eğitimi için haftada bir gün bir öğretmenimiz daha geliyor. Anasınıfımız var. Desteklerinden dolayı gönüllülerimize çok teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.