BORA DURAN 23 NİSAN’DA ALİAĞA’DA SAHNE ALACAK

Türk Pop müziğinin sevilen isimlerinden Bora Duran Aliağa’da sevenleriyle buluşacak. Aliağa Belediyesi “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı üç gün boyunca birbirinden özel etkinliklerle kutlayacak. Çocuk tiyatrolarından uç...

Özgürses Gazetesi
10:05 -
Abone ol
BORA DURAN 23 NİSAN’DA ALİAĞA’DA SAHNE ALACAK

Türk Pop müziğinin sevilen isimlerinden Bora Duran Aliağa’da sevenleriyle buluşacak.

Aliağa Belediyesi “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı üç gün boyunca birbirinden özel etkinliklerle kutlayacak. Çocuk tiyatrolarından uçurtma şenliğine geleneksel çocuk oyunlarından dans gösterilerine kadar birçok etkinlik çocuklar için hazırlandı.

Aliağa Belediyesi, 21-22-23 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinliklerin finalini Bora Duran konseri süsleyecek. “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” etkinlikleri kapsamında sahne alacak olan Bora Duran en güzel şarkılarını Aliağalılar için seslendirecek. 23 Nisan 2019 Salı günü Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’nda gerçekleştirilecek konser saat 21.00’de başlayacak.

“Sana Doğru” isimli tekli çalışmasıyla dünyaca ünlü video paylaşım sitesi youtube’da 70 milyondan fazla izlenerek geniş bir hayran kitlesine ulaşan Bora Duran, “Unut Bakalım”, “Her Sabah”, “Sen de Gidersen”, “İnsan”, “Yak Beni”, “Müebbet”, “Beni Öldürdün”, “Yan Yana”, “Gül Senin Tenin” gibi birbirinden güzel parçalarını seslendirecek.