BAŞKAN GÖNENÇ’E BELEDİYE PERSONELİNDEN VEDA GECESİ

Ekim ayında 2019 Yerel seçimlerinde aday olmayacağını açıklayan Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç için belediye personeli tarafından veda gecesi düzenlendi. Bergama Belediye Personeli tarafından Ilıca Sosyal Tesislerinde düzenlene...

Özgürses Gazetesi
11:11 -
Abone ol
BAŞKAN GÖNENÇ’E BELEDİYE PERSONELİNDEN VEDA GECESİ

Ekim ayında 2019 Yerel seçimlerinde aday olmayacağını açıklayan Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç için belediye personeli tarafından veda gecesi düzenlendi.

Bergama Belediye Personeli tarafından Ilıca Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda gecesine Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç eşi Meltem Gönenç,Bergama Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kahyaoğlu ve Ümit Atlam ile birlikte katıldı.

ÇALIŞANLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Veda gecesi Başkan Gönenç için hazırlanan film gösterisiyle başladı. Son 10 yılda gerçekleştirilen projelerinde gösterildiği filmin sonunda ise belediye çalışanlarının “Bize tüm bu projeleri ve daha fazlasını sizinle birlikte gerçekleştirme fırsatı verdiğiniz için biz teşekkür ederiz” yazılı notu sonrası salonda duygusal anlar yaşandı. Ardından Genel İş Sendikası İzmir 4 Nolu Şube Başkanı Şükret Sevgener, Başkan Gönenç’e belediye işçileri adına bir plaket verdi. Burada işçiler adına bir konuşma yapan Sevgener; “Sizinle beraber çalışmaktan son derece hoşnut ve mutlu olduk. Emekten yana tavrınızı hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

BERABER ÇOK ÖNEMLİ PROJELERİ YAŞAMA GEÇİRDİK

Gecede bir teşekkür konuşması yapan Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise; “Öncelikle bu çok özel bir gece için hepinize çok teşekkür ediyorum. Sonuçta herkesin hayatında bir dönüm noktası oluyor. Bergama’da bu onurlu görevi yapmış 23’üncü kişi olacağım. Daha önce de söylediğim gibi belediye başkanlığı bir meslek değil. Bu görev için 10 yıl ideal bir süre. Ancak memlekete hizmet etmek için illa belediye başkanı olmaya gerek yok. Beraber çok önemli projeleri yaşama geçirdik. Bu projelerin gerçekleşmesinde bütün belediye çalışanı arkadaşlarım özveriyle çalıştı. Birçok belediyenin ekonomik sorunlar yaşadığı, maaş ödemekte zorluk çektiği bir dönemde bu projeleri gerçekleştirdik. Siz bu dayanışma ve özveriyi gösterdikten sonra daha güzel projeler üretmeye devam edeceksiniz. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Duygusal anların yaşandığı veda gecesinde hep birlikte türküler söylendi. Gece belediye personelinin Başkan Gönenç’in hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.