“PARTİMİN VE ADAYIMIZIN YANINDAYIM!”

Haber: Özgür GÜN İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Aliağa Belediye Meclisi CHP Grup Başkan İşadamı Erol Güngör, sosyal medyada paylaştığı açıklama ile partisinin Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz’a bir kez daha destek...

Özgürses Gazetesi
09:32 -
Abone ol
“PARTİMİN VE ADAYIMIZIN YANINDAYIM!”

Haber: Özgür GÜN

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Aliağa Belediye Meclisi CHP Grup Başkan İşadamı Erol Güngör, sosyal medyada paylaştığı açıklama ile partisinin Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz’a bir kez daha destek verdi. Güngör, “2014’te düşülen hatalara bu parti bir daha düşmeyecek. Kimse Cumhuriyet Halk Partisi’ni bölüp oy nemalanmaya çalışmasın.” dedi.

“Partimizin ve adaylarımızın yanında dimdik durmayı bildik”

CHP’nin Belediye Başkan Aday Adaylarından Erol Güngör şahsi sosyal medya hesabında yayınladığı açıklama ile CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz’a destek verdi. Güngör, İzmir Büyükşehir ve Aliağa Belediye Meclis Üyesi olarak göreve geldiği günden bugüne partisinin ilkeleri doğrultusunda elinden gelenin en iyisini yaparak kendisini buralara taşıyan halkı ve partisini en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını vurguladı. Güngör, “Aliağamızı daha güzel yarınlara kavuşturabilmek adına Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde partimden belediye başkan aday adayı oldum. Partimiz bu görevi başka bir arkadaşımıza Sayın Özcan Durmaz’a verdi. Biz her zaman partimizin ve adaylarımızın yanında dimdik durmayı bildik. Bu gün Türkiye genelinde olsun İzmir’imiz de ve Aliağa’mız da olsun tek amacımız tek hedefimiz var o da partimizin bayrağını dalgalandırmak.” dedi.

“Bize düşen omuz omuza mücadele etmek”

Yerel seçimlerde Aliağa’yı tekrar kazanmak ve demokrasinin bayrağını tekrar dalgalandırmak istediklerini söyleyen Erol Güngör, “Bunun için bizlere düşen görev örgütümüz ile birlikte omuz omuza mücadele etmek. 2014’te düşülen hatalara bu parti bir daha düşmeyecek, kimse Cumhuriyet Halk Partisi’ni bölüp oy nemalanmaya çalışmasın. Bu vesileyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Tunç Soyer’e, Aliağa Belediye Başkan Adayımız Sayın Özcan Durmaz ve tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza demokrasi yolunda başarılar diliyor, ‘Martın Sonu Bahar’ diyorum. 1 Nisan sabahı daha Aydınlık ve Demokratik bir Türkiye ve Aliağa için hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisi diyorum.” ifadelerini kullandı.

İŞTE O PAYLAŞIM: