KINIK BELEDİYESİ’NDEN SİNEMA GÜNLERİ

İzmir'in Kınık ilçesinde Belediye Başkanlığı sinema günleri kapsamında ilçenin merkez ve dış mahallelerinde yaşayan vatandaşlar, düzenlediği sinema günleri etkinliği sayesinde sinema ile tanışıyor. Kınık'ta sinema salonunun olmayı...

Özgürses Gazetesi
10:34 -
Abone ol
KINIK BELEDİYESİ’NDEN SİNEMA GÜNLERİ

İzmir’in Kınık ilçesinde Belediye Başkanlığı sinema günleri kapsamında ilçenin merkez ve dış mahallelerinde yaşayan vatandaşlar, düzenlediği sinema günleri etkinliği sayesinde sinema ile tanışıyor. Kınık’ta sinema salonunun olmayışı nedeniyle komşu ilçe Bergama’da bulunan özel bir sinema salonu ile anlaşan Kınık Belediye Başkanlığı, Perşembe ve Cumartesi günleri gündüz bayanlara, Pazartesi akşamları erkeklere olmak üzere her hafta 180 kişiyi sinema ile buluşturuyor.

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer yaptığı açıklamada “İlçemizde hayatı boyunca gerek sinema salonunun olmayışı gerekse imkânsızlıklardan dolayı hiç sinemaya gitmeyen vatandaşlarımızı sinema ile tanıştırmak amacıyla bu projeyi başlattık. Haftanın 3 günü mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımız evlerinden Belediyemize ait araçlar ile alınıp, Bergama’da bulunan sinema salonuna götürülerek vizyonda olan Türk filmlerini ücretsiz olarak izlenmesi sağlanıp, aynı araçlar ile yaşadıkları mahallere geri götürülüyor. Yaptığımız bu çalışmadan dolayı vatandaşlarımızdan olumlu dönüşler aldık. Kınık’ta yaşayan vatandaşlarımızın şehirlerde yaşayan vatandaşlarımızla aynı olanaklara sahip olmaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.