Kınık Hasat Festivali’nde Fırat Tanır’dan muhteÅŸem kosner

Ä°ZMÄ°R'in Kınık ilçesinde bu yıl 2'ncisi yapılan hasat festivalinde; besteci, söz yazarı ve yorumcu Fırat Tanır sahne aldı. Kınık Hasat Festivali'nde ilk olarak Kınık Avcılar DerneÄŸi tarafından trap atışı düzenlendi. Daha sonra KÄ...

Özgürses Gazetesi
12:46 -
Abone ol
Kınık Hasat Festivali’nde Fırat Tanır’dan muhteÅŸem kosner

Ä°ZMÄ°R‘in Kınık ilçesinde bu yıl 2’ncisi yapılan hasat festivalinde; besteci, söz yazarı ve yorumcu Fırat Tanır sahne aldı.

Kınık Hasat Festivali’nde ilk olarak Kınık Avcılar DerneÄŸi tarafından trap atışı düzenlendi. Daha sonra Kınık Belediye BaÅŸkanı AK Partili Sadık DoÄŸruer, Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün ve diÄŸer protokol üyeleri, saat 18.30’da, Kınık Belediyesi tarafından restore ettirilen tarihi Kınık Hamamı’nda, ilçenin eski fotoÄŸraflarının sergilendiÄŸi ‘Kınık Albümü’ adlı serginin açılışını yaptı. Saat 21.00’de ise protokol üyeleri ve vatandaÅŸların katılımıyla, Kınık Hükümet Konağı’ndan baÅŸlayan kortej yürüyüşü gerçekleÅŸti. Cumhuriyet Meydanında son bulan yürüyüş sonrası halk oyunları gösterisi sunuldu. KonuÅŸma yapan BaÅŸkan DoÄŸruer, festivale katılanlara iyi eÄŸlenceler diledi.

Ardından ‘Canım Türkiye’m’ ÅŸarkısıyla ünlenen Kınıklı ÅŸarkıcı Fırat Tanır, sahne alarak ‘Ä°zmir Marşı’, ‘EÅŸkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’, ‘Ben Yoruldum Hayat Gelme Ãœstüme’ gibi sevilen ÅŸarkılar ve bazı marÅŸları seslendirdi. Konser sonunda BaÅŸkan DoÄŸruer, sahneye çıktı. DoÄŸruer, “Ben Fırat kardeÅŸimize plaket takdimini yapmak için babası Zeki Tanır’ı sahneye davet ediyorum” dedi. Sahneye gelen Zeki Tanır, oÄŸlu Fırat Tanır’a plaket verdi. BaÅŸkan DoÄŸuer, Fırat Tanır’a çiçek ve Kınık kilimi hediye etti. Konser sonunda protokol üyelerini tamamı sahneye çıkarak, ‘Canım Türkiye’m ÅŸarkısını hep birlikte söyledi.