ALİAĞA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE HEDİYE!

Aliağa ilçe Emniyet Müdürlüğü sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Mehmet Demir ve Tümer Tez'in çocuklarına okullarında gösterdikleri başarıdan dolayı  İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurt...

Özgürses Gazetesi
04:38 -
Abone ol
ALİAĞA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE HEDİYE!

Aliağa ilçe Emniyet Müdürlüğü sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Mehmet Demir ve Tümer Tez’in çocuklarına okullarında gösterdikleri başarıdan dolayı  İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş tarafından Bisiklet, Atatürk’lü tişört ve şapka hediye edildi.

Aliağa Ortakulu 6. Sınıflar arasında eğitim ve öğretimi birincilikle tamamlayan Emniyet Müdürlüğü personeli Mehmet Demir’in oğlu Efe Demir ve Petro-Kimya Ortaokulunda okuyan 7.sınıflar arasında eğitim ve öğretimini ikincilikle tamamlayan , Tümer TEZ in oğlu Mahmut TEZ’e derslerinde göstermiş oldukları başarıdan dolayı bisiklet, Atatürk’lü tişört ve şapka hediyesi Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş tarafından verildi. İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş yapmış olduğu açıklamada “personelimizin çocuklarının öz güvenlerinin artması, derslerinde başarı göstermeleri için hedef koyduklarını bu şekilde başarı gösteren çocukların ödüllendirilmeye devam edeceğini ” söyledi.