BARIŞ EROĞLU: “TÜM ADAYLARA EŞİT MESAFEDEYİM”

CHP Aliağa’nın 2014 Yerel Seçimleri’ndeki belediye başkan adayı Barış Eroğlu, yarın başlayacak delege seçimleri öncesi bir basın açıklaması yayınladı. Önümüzdeki yerel seçimler için de partisinden aday adayı olduğunu ilan eder...

Özgürses Gazetesi
11:08 -
Abone ol
BARIŞ EROĞLU: “TÜM ADAYLARA EŞİT MESAFEDEYİM”

CHP Aliağa’nın 2014 Yerel Seçimleri’ndeki belediye başkan adayı Barış Eroğlu, yarın başlayacak delege seçimleri öncesi bir basın açıklaması yayınladı. Önümüzdeki yerel seçimler için de partisinden aday adayı olduğunu ilan ederek çalışmalarını aralıksız sürdüren Eroğlu, yayınladığı mesajda tüm adaylara başarılar dileyerek parti içi demokratik yarışın CHP’ye yakışır şekilde sürdürülmesinin önemine vurgu yaptı.

Delege seçimleri ve sonrasında yapılacak İlçe Başkanlığı seçimlerinde tüm adaylara eşit mesafede olduğunu ifade eden Eroğlu, “Kıymetli partililerim, değerli dostlarım; bilindiği üzere partimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nin delege seçimleri önümüzdeki günlerde yapılacaktır. Sonrasında da önce ilçe yönetim kurulumuz, kadın kolları ve gençlik kolları yönetim kurullarımız belirlenecektir. Delege seçimleri ve sonrasında yapılacak olan ilçe başkanlığı seçimi için aday olmayı düşünen arkadaşlarımın her birine eşit mesafede olduğumu belirtmek istiyorum.” dedi.

Barış Eroğlu “Seçilecek olan ilçe yönetimimizin, kadın ve gençlik kolları yönetimlerimizin her zaman yanlarındayım, verecekleri her türlü görevi de yapmaya hazırım. Kazananın partimiz olacağına olan inancımla birlikte, yönetim kurullarımıza talip olan arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum, herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” şeklinde düşüncelerini ifade etti.