SERKAN ACAR’DAN VİDEO’LU YANIT!…

Aliağa-Çaltılıdere'de bulunan 597 dönümlük 461. parseldeki arazinin bir müteşebbise metrekaresi 25.47 liradan Encümen kararıyla satışına onay veren Belediye Başkanı Serkan Acar bugün sessizliğini bozup eleştirilere video ile cevap verdi...

Özgürses Gazetesi
01:14 -
Abone ol
SERKAN ACAR’DAN VİDEO’LU YANIT!…

Aliağa-Çaltılıdere’de bulunan 597 dönümlük 461. parseldeki arazinin bir müteşebbise metrekaresi 25.47 liradan Encümen kararıyla satışına onay veren Belediye Başkanı Serkan Acar bugün sessizliğini bozup eleştirilere video ile cevap verdi.

Ak Parti ve CHP’li İlçe Başkanları Yaşar Akbulut ve Özcan Durmaz’ı sert sözlerle eleştiren Acar’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer alıyor:

“Değerli Aliağalılar,
Bugüne kadar hem Aliağa’yı hemde İzmir’i siyasi kutuplaştırmayla oyalayan GERÇEK RANTÇILAR, milletimiz bu kısır çekişmelerle birbirini kırarken bu HARAMZADE’ler arka taraftan bir sülük gibi birbirleriyle anlaşarak milletimizin kanını emdiler.
2014 yılı seçim öncesi ve geçen 3 yıl sürecinde tek bir şey söyledik bügünde aynı şeyi söylüyoruz.
“Aliağa’nın DEĞİŞİM’i yolunda bizim tek dayanağımız bu Aziz millettir”
Ve bu millet benim ve ekibimin arkasında durduğu sürece Aliağa’nın bağırsaklarını temizlemeye devam edeceğiz.
Bugün itibari ile eğer bir nebze AR ve ŞEREF sahibiyseler,bu iki ilçe başkanı o makamlarını istifa ederek bırakırlar. Bırakmazlarsada ben milletime güveniyorum, günü gelince bu ahlaksızca iftiralarının hesabını fazlasıyla kendilerine soracaklardır.
Şimdi sizlerden ricam şudur;
Lütfen bu videoyu pis kokan nefeslerin temiz ağızlarla değişebilmesi için paylaşmanız ve bu rant birlikteliğinin belini kırmakta benim ve ekibime yardımcı olmanızdır.
“BİZ BİR EKİBİZ,EKİBİMİZ MİLLETİMİZ…”
Selam ve dua ile…

İŞTE O VİDEO!…