PETKÄ°M’DE EKSÄ°K PERSONEL SORUNU!

Petrol - Ä°ÅŸ Sendikası AliaÄŸa Åžubesi , Petkim'de  (Bakım grupları,Döner Ekipman,Ä°ÅŸ makinaları,Ä°malat Kontrol,Çevre Birim ve Genel anlamda Ä°ÅŸletmeler dahil eksik personel durumu) sonrası yaÅŸanan sıkıntılardan dolayı vardiya giriÅŸ ve Ã...

Özgürses Gazetesi
02:12 -
Abone ol
PETKÄ°M’DE EKSÄ°K PERSONEL SORUNU!

Petrol – Ä°ÅŸ Sendikası AliaÄŸa Åžubesi , Petkim’de  (Bakım grupları,Döner Ekipman,Ä°ÅŸ makinaları,Ä°malat Kontrol,Çevre Birim ve Genel anlamda Ä°ÅŸletmeler dahil eksik personel durumu) sonrası yaÅŸanan sıkıntılardan dolayı vardiya giriÅŸ ve çıkışlarında açıklamalarda bulunduklarını duyurdu.

Yaşanan sıkıntılardan dolayı  şirket yönetiminden olumlu bir tepki almadığını belirten sendika yöneticileri bunun akabinde, vardiya giriş ve çıkışlarında açıklamalarda bulunduklarını belirtti.

Sendika tarafından yapılan duyuru ÅŸu ÅŸekilde ” 08.02.2017 ÇarÅŸamba günü  Örgütlü olduÄŸumuz Petkim Ä°ÅŸ yerimizde (Bakım grupları,Döner Ekipman,Ä°ÅŸ makinaları,Ä°malat Kontrol,Çevre Birim ve Genel anlamda Ä°ÅŸletmeler dahil eksik personel durumu) yaÅŸanan sıkıntılardan dolayı,Åžirket yönetimiyle uzun zamandır yapmış olduÄŸumuz görüşmeler sonucunda olumlu bir yaklaşım göstermedikleri için vardiya giriÅŸ ve çıkışlarında açıklamalarda bulunduk.”