Menemen Ticaret Odası Nefes Kredisi Limitini arttırdı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, KGF ve Denizbank ile Ziraat Bankası arasında gerçekleştirilen işbirliğine istinaden Menemen ve Foça’da faaliyet gösteren Menemen Ticaret Odası üyeleri için kredi üst limiti 50 000 TL’den 100 ...

Özgürses Gazetesi
11:21 -
Abone ol
Menemen Ticaret Odası Nefes Kredisi Limitini arttırdı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, KGF ve Denizbank ile Ziraat Bankası arasında gerçekleştirilen işbirliğine istinaden Menemen ve Foça’da faaliyet gösteren Menemen Ticaret Odası üyeleri için kredi üst limiti 50 000 TL’den 100 000 TL’ye çıkarıldı.

Kobi’ler Nefes Alıyor

KOBİ’lerin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği hizmet ve işbirlikleri ile farklılaşan DenizBank, TOBB ve KGF desteği ile 12 ay vadeli, yıllık %9,9 (aylık %0,83)  faiz oranlı “TOBB Nefes Kredisi”ni Menemen Ticaret Odası’nın katkılarıyla başlattı.

Menemen Ticaret Odası ve Denizbank Menemen Şubesi ile gerçekleştirilen görüşmelere istinaden Oda üyelerinin kredi üst limitinin arttırılması dilekleri olduğu belirtildi. Konuya istinaden Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz GÜRAL kredi üst limitinin 100 000 TL’ye çıkarılması için çalışmalarını tamamladı. Ayrıca Güral “KOBİ’lere her türlü desteği vermeyi öncelikleri arasında gören DenizBanka, yaptığı anlaşmalar ile KOBİ müşterileri için önemli avantajlar sunmaya devam ettiği için teşekkürlerini iletti.

“KOBİ’lerimiz Nefes Kredisi ile Nefes alacak”

DenizBank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Kulaksız hayata geçirdikleri TOBB DenizBank Nefes Kredisi ile ilgili şunları söyledi; “DenizBank olarak, KOBİ ve esnafımızın gelişim ve büyümelerine olanak sağlayacak finansal çözümler için çalışıyoruz. TOBB ve KGF desteği ile, yıllık %9,9 (aylık % 0,83) faiz oranlı ve üst limiti il ve ilçelere göre 50.000 ve 150.000 TL arasında değişmekte olan “TOBB DenizBank Nefes Kredisi”ni hayata geçirdik. Bunda sonraki dönemde KOBİ’lerimiz TOBB DenizBank Nefes Kredisi ile Nefes alacak.

Bu avantajlı krediden faydalanmak isteyen Menemen ve Foça ilçelerimizde faaliyet gösteren KOBİ’lerimiz; Odamızdan alınmış oda kayıt belgesi ve bu belgenin üzerinde belirtilen kredi talebi ile DenizBank şubesine başvurabilir veya 0212 355 10 55 DenizBank KGF Destek Hattını arayarak bilgi alabilirler.  Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz GÜRAL “2016 yılının bu son günlerinde üyelerimiz adına gerçekleştirilen bu çalışmanın hayırlara vesile olması diliyorum” dedi.