SON TARÄ°H 31 ARALIK!

Ä°zmir'de toplu ulaşımda 16 yılı aÅŸkın bir süredir kullanılan elektronik kartların 2015 yılından itibaren baÅŸlayan deÄŸiÅŸim süreci 31 Aralık'ta tamamlanacak.  Ulaşımda geçerli 'Ä°zmirim' kartlar dışındaki kartlar geçersiz olacak. Ä...

Özgürses Gazetesi
05:56 -
Abone ol
SON TARÄ°H 31 ARALIK!

Ä°zmir’de toplu ulaşımda 16 yılı aÅŸkın bir süredir kullanılan elektronik kartların 2015 yılından itibaren baÅŸlayan deÄŸiÅŸim süreci 31 Aralık’ta tamamlanacak.  Ulaşımda geçerli ‘Ä°zmirim’ kartlar dışındaki kartlar geçersiz olacak.
Ä°zmir’de toplu ulaşımda kullanılan Kentkart’ın kullanım süresi 31 Aralık’ta dolacak. Satış giÅŸeleri ve bayilerde satılan Ä°zmirim kartların sayısı 1.5 milyonu aÅŸtı. ESHOT 9 Aralık’ta 500 bin yeni kart alımı için de ihale yaptı. İçinde para bulunan eski kartlarını 31 Aralık’a kadar kullanabilecek Ä°zmirliler, 1 Ocak’tan itibaren yeni kartları ile yolculuk yapabilecek.

 

2017’DE 60 YAÅž KARTLARI DA Ä°PTAL

ESHOT Genel Müdürlüğü eski kartları 30 Kasım’da doluma kapatmıştı. KiÅŸiselleÅŸtirilmiÅŸ öğrenci ve öğretmen kartlarının deÄŸiÅŸimi eylül ve ekim aylarında gerçekleÅŸtirilmiÅŸti. 2017 yılında 60 yaÅŸ kartları da iptal olacak. 60 yaÅŸ ve üzeri Ä°zmirliler’i öğrenci tarifesi üzerinde toplu ulaşım araçlarından yararlanabilecek. L yüklemesi, sadece 3D Secure özelliÄŸi aktif olan Kredi Kartları ile yapılabilmektedir..