EMİN AKBAŞOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

S.S. Yat ve Tekne İmalatçıları Endüstrisi (YATEK) 19. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Emin Akbaşoğlu tek aday olarak girdiği seçimlerde yeniden güven tazeledi. 2004 yılında Türkiye’nin farklı...

Özgürses Gazetesi
12:52 -
Abone ol
EMİN AKBAŞOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

S.S. Yat ve Tekne İmalatçıları Endüstrisi (YATEK) 19. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Emin Akbaşoğlu tek aday olarak girdiği seçimlerde yeniden güven tazeledi.

2004 yılında Türkiye’nin farklı noktalarında faaliyetlerini sürdüren yat ve tekne imalatçıları ile bunlara ait yan sanayi iş kollarını bünyesinde toplamak ve bunlara dair pazarlama, eğitim ve sosyal tesisleri de içeren toplu iş yeri ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan ve 85 üyesi bulunan S.S. Yat ve Tekne İmalatçıları Endüstrisi (YATEK)  19.Olağan Kongresi’ni yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Aliağa’da bir otelde düzenlenen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan ve yürütme kurulunun seçilmesi ile devam eden kongre de 19 adet gündem maddesi üyelerle paylaşılarak tek tek onaya sunuldu. Gündem maddelerin oylanmasının ardından yönetim kurulu başkanlık seçimi için açık oylama yapıldı. Seçime tek aday olarak katılan Emin Akbaşoğlu üyelerin oylarıyla yeniden başkan seçildi.

Üyelere teşekkür eden YATEK Yönetim Kurulu Başkanı Emin Akbaşoğlu şunları ifade etti: “ Geçen yıl içerisinde sizlerin desteğini alarak çok verimli bir çalışma yaptık, uzun bir yol kat ettik. Benim rüya proje olarak adlandırdığım bu özel projede sona doğru bir adım daha yaklaşıyoruz.  Geçen yıl genel kurulumuzda kuralarımızı çekip, yerlerimizi belirledikten sonra işlerimizi hızlandırdık. Mekanik alt yapımız büyük oranda tamamlandı. Yolarımızın temel malzemesi olan asfaltı serdik. Parsel duvarlarımızın yüzde 30’dan fazlasını tamamladık. İdari binamızın inşaatına başladık. Sizlerin de atölyelerinizi projelendirip ruhsatlarınızı alıp biran önce inşaatlarınıza başlamanızı bekliyoruz. Zamanımız çok kısıtlı ve değerli. Önümüzdeki yıl bu zamanlar yani Haziran 2024’te her şeyi ile bitirmemiz gerekiyor. Bu nedenle hızlanmamız lazım. Ben tekrar kongremize göstermiş olduğunuz yoğun katılımdan ve tekrar bana bu görevi verdiğiniz için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum.” Dedi.

HABER: Özgür GÜN / ÖZGÜRSES GAZETESİ