Depremzede Kadınlar Unutulmadı

Vaftiz Kiliseleri Vakfı Başkanı, Buca Protestan Baptist Kilisesi Pastörü Ertan Çevik, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde özellikle deprem bölgesinde zor koşular altında yaşam mücadelesi veren kadınların yanlarında olduklarını be...

Özgürses Gazetesi
02:40 -
Abone ol
Depremzede Kadınlar Unutulmadı

Vaftiz Kiliseleri Vakfı Başkanı, Buca Protestan Baptist Kilisesi Pastörü Ertan Çevik, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde özellikle deprem bölgesinde zor koşular altında yaşam mücadelesi veren kadınların yanlarında olduklarını belirtti.

Vaftiz Kiliseleri Vakfı Başkanı, Buca Protestan Baptist Kilisesi Pastörü Ertan Çevik, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde özellikle deprem bölgesinde zor koşular altında yaşam mücadelesi veren kadınların yanlarında olduklarını belirterek” Deprem felaketinden etkilenen fedakâr ve cefakâr annelerimizin ve de tüm kadınların günü kutlu olsun ”ifadelerini kullandı.

11 ili etkileyen büyük ve yıkıcı depremin meydana geldiği ilk dakikadan itibaren Buca Protestan Baptist Kilisesi’nin tüm imkanlarını depremden etkilenen vatandaşlara sunan Vaftiz Kiliseleri Vakfı Başkanı Ertan Çevik 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla  yayımladığı mesajında özellikle deprem bölgesindeki kadınların gününü kutladı ve yanlarında oldukları belirti. Çevik mesajında şu ifadelere yer verdi “ 11 ilimizde meydana gelen deprem felaketinde olumsuz hava koşullarına rağmen çadırlarda geçici bir süre yaşamak zorunda olan çocuklarına kol kanat olan, yemeyip yediren, içmeyip içiren, giymeyip giydiren cömert, fedakâr tüm annelerimizin kadınlar gününü kutluyorum. Onlar için dua ediyoruz. Rabbim onlara güç versin, Allah devletimizden, orada hizmet eden herkesten razı olsun”

Vaftiz Kiliseler Vakfı Bergama temsilcisi Onur Kocabay ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde depremzede kadınları da anarak acılarını paylaştıklarını söyledi.

Kocabay’ın mesajı ise şöyle “Kimi zaman anamız, bacımız, kızımız, kimi zaman can yoldaşımız, hayat arkadaşımız, kimi zaman da eğitimcimiz ve yol göstericimiz olan ve bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati her zaman karşılıksız verebilen tüm fedakâr kadınlarımızın ‘Dünya Kadınlar Günü’ kutlu olsun.” dedi.