Petkim ve Star Rafineri’de TİS müzakereleri başladı

Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi'nin örgütlü olduğu, Petkim ve Star Rafineri’de yeni dönem toplu iş sözleşmesi müzakereleri dünkü görüşme ile başladı. Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi'nin örgütlü olduğu, SOCAR Grubu b...

Özgürses Gazetesi
09:04 -
Abone ol
Petkim ve Star Rafineri’de TİS müzakereleri başladı

Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi’nin örgütlü olduğu, Petkim ve Star Rafineri’de yeni dönem toplu iş sözleşmesi müzakereleri dünkü görüşme ile başladı.

Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi’nin örgütlü olduğu, SOCAR Grubu bünyesindeki Petkim ve Star Rafineri’de yeni dönem toplu iş sözleşmesi (TİS) görüşmelerine başlandı. İlk toplantı İzmir’de yapıldı. Petrol İş Sendikası Aliağa Şube Başkanı Hasan Toptan, 26 Aralık’ta yapılan toplantının Petrol-İş Aliağa Şubesi’ne ve üyelerine hayırlı olmasını diledi.

“ilk toplantıyla başlayan sözleşmenin, sendikamıza ve üyelerimize hayırlı olsun”

Toplantı sonrası değerlendirmede bulunan Petrol İş Sendikası Aliağa Şube Başkanı Hasan Toptan, “Aliağa Şubemizin örgütlü olduğu Petkim ve Star Rafineri’de yeni dönem toplu iş sözleşmesi görüşmesine; sendikamız genel merkez yöneticileri, SOCAR Holding, Petkim ve Star Rafineri yöneticileri, KİPLAS temsilcileri, sendikamız Aliağa şube yönetimi, Petkim ve Star Rafineri temsilcilerimiz ile toplu iş sözleşme servisi uzmanımız katıldı. 26 Aralık tarihinde İzmir’de gerçekleşen ilk toplantıyla başlayan sözleşmenin, sendikamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını dileriz.” diye konuştu.