İYİ Parti, Aliağa’da dayanışma yemeğinde buluştu

İYİ Parti Aliağa İlçe Teşkilatı, birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi. İYİ Parti Aliağa İlçe Teşkilatı, birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde buluştu. Aliağa’da bir restoranda düzenlenen dayanışma yem...

Özgürses Gazetesi
09:21 -
Abone ol
İYİ Parti, Aliağa’da dayanışma yemeğinde buluştu

İYİ Parti Aliağa İlçe Teşkilatı, birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

İYİ Parti Aliağa İlçe Teşkilatı, birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde buluştu. Aliağa’da bir restoranda düzenlenen dayanışma yemeğine; İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor, İYİ Partili Aliağa Belediye Meclis Üyesi Sedat Sarı, İYİ Parti Aliağa İlçe eski Başkanı Yavuz Adar, CHP İl Başkan Yardımcısı Özcan Durmaz, CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, CHP’li Aliağa Belediye Meclis Üyeleri, DEVA Partisi İlçe Başkanı Emre Kaya, Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şube Başkanı Celal Süslü, İYİ Parti il ve ilçe yöneticileriyle, partililer katıldı. Birlik beraberlik ve dayanışma yemeğinde İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor bir konuşma yaptı. Daha sonra Tuğba Oktay Bor ve ilçe yönetim kurulu zeybek oynadı.

“Bizler büyüyerek, bir olarak ve güçlenerek bu yola çıktık”

4 Aralık’ta yapılmış olan olağan kongre neticesinde İYİ Parti İlçe Başkanlığı bayrağını devraldığını söyleyen Tuğba Oktay Bor, “Bizler büyüyerek, bir olarak ve güçlenerek bu yola çıktık, bu yolda da bu şekilde devam etmek istiyoruz. Çok güzel bir enerjiye sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Siyasete yeni bir ses, yeni bir nefes olmak için geldik. Ülkemizi aydınlık yarınlara kavuşturmak için geldik. Önümüzdeki iki seçimde de ülkemizi bu karanlıktan çıkaracağız. Bunun için hep birlikte değil elimizi, tüm vücudumuzu taşın altına koyarak çalışacağız.” diye konuştu.