Öğretmenler Günü Aliağa’da kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü, Aliağa’da gerçekleştirilen bir dizi etkinlikle kutlandı. 24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Aliağa’da da etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan At...

Özgürses Gazetesi
09:45 -
Abone ol
Öğretmenler Günü Aliağa’da kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü, Aliağa’da gerçekleştirilen bir dizi etkinlikle kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Aliağa’da da etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayati Yavuz’un çelenk sunumu ile başladı. Daha sonra saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Ardından Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’ne geçildi.

Buradaki etkinliğe; Belediye Başkanı Serkan Acar, Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayati Yavuz, Ege Üniversitesi Aliağa Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sevil Şener, siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri, kurum müdürleri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, göreve yeni başlayan öğretmen ve emekli öğretmen konuşmasının ardından Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Öğretmenler Günü mesajı okundu.

Sonrasında göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi. Ardından 24 Kasım Oratoryosu ve Şehit Gökhan Çakır Anadolu Lisesi Korosu’nun müzik dinletisi sunuldu. Program, yıl içinde emekli olan öğretmenlere İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayati Yavuz tarafından hizmet şeref belgelerinin verilmesinin ardından sona erdi.