BaÅŸkan Salih Yiyitalp’den AliaÄŸa Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret

AliaÄŸa Esnaf Kefalet Koop. ve AliaÄŸa Åžoförler Odası BaÅŸkanı Salih Yiyitalp  ve oda yönetimi Türk Polis TeÅŸkilatı’nın 177. kuruluÅŸ yıl dönümü münasebetiyle Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. BaÅŸkan Yiyitalp  ve oda yÃ...

Özgürses Gazetesi
09:47 -
Abone ol
BaÅŸkan Salih Yiyitalp’den AliaÄŸa Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret

Aliağa Esnaf Kefalet Koop. ve Aliağa Şoförler Odası Başkanı Salih Yiyitalp  ve oda yönetimi Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Başkan Yiyitalp  ve oda yönetimi , Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yıl dönümü kutladılar.
Güvenlik güçlerimizin  gece gündüz demeden bizlerin huzuru ve güvenliği için fedakarca çalıştıklarını  bu anlamlı günde her zaman yanlarında olduğumuzu bilmeleri için ziyarette bulunduklarını  belirten Başkan Salih Yiyitalp “Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatının 177.yılını kutlar, tüm polislerimize görevlerinde üstün başarılar dilerim. Bu vesileyle şehit polislerimizi rahmet ve saygıyla yad ediyor, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum’’ dedi.
Yapılan ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu , Başkan Salih Yiyitalp ve beraberindeki heyete teşekkür etti.