BERTO BAŞKANI ÜRPER, FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Fikret Ãœrper, "Kariyer Günleri" kapsamında etkinlik düzenleyen Bergama Yusuf Kemalettin Perin Fen Lisesi 11. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Kendini tanıttıktan sonra iÅŸ hayatında edindiÄ...

Özgürses Gazetesi
11:40 -
Abone ol
BERTO BAŞKANI ÜRPER, FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Fikret Ãœrper, “Kariyer Günleri” kapsamında etkinlik düzenleyen Bergama Yusuf Kemalettin Perin Fen Lisesi 11. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.
Kendini tanıttıktan sonra iÅŸ hayatında edindiÄŸi tecrübeleri paylaÅŸan Ãœrper, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. GeliÅŸen dünyada ileride hangi mesleklere daha çok ihtiyacın artacağı hakkında da bilgiler veren BaÅŸkan Ãœrper, öğrencilerden özellikle kendilerini geliÅŸtirmelerini istedi ve; “Gelecekte seçimlerinizi yaparken her zaman rakipleriniz olacak. Onların arasından sıyrılabilmenizin tek yolu kendinizi geliÅŸtirmeniz. Yabancı dil öğrenin, dünya insanı olun, teknolojiyi iyi kullanın ve sadece ülkeniz ile kalmayıp tüm dünyayı takip edin. Sizi neyin mutlu ettiÄŸini bulun ve o hedefe doÄŸru ilerleyebilmek için var gücünüz ile çalışın” dedi.
Okul Müdürü Mehmet Sami Yalım‘ın BaÅŸkan Ãœrper’e bir çiçek takdim etmesiyle etkinlik sona erdi.