HANRÄ° BENAZUS ARŞİVÄ°NDEN “ÇAÄžDAÅž ATATÃœRK FOTOÄžRAFLARI” SERGÄ°SÄ° DÄ°KÄ°LÄ°’DE AÇILDI

Bergama Ticaret Odası ve Dikili Belediyesi iÅŸ birliÄŸinde düzenlenen Hanri Benazus koleksiyonundan "ÇaÄŸdaÅŸ Atatürk FotoÄŸrafları" sergisi, Dikili'de açıldı. Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Ãœyeleri, Dikili Belediye BaÅŸkanı Adil KÄ...

Özgürses Gazetesi
03:14 -
Abone ol
HANRÄ° BENAZUS ARŞİVÄ°NDEN “ÇAÄžDAÅž ATATÃœRK FOTOÄžRAFLARI” SERGÄ°SÄ° DÄ°KÄ°LÄ°’DE AÇILDI

Bergama Ticaret Odası ve Dikili Belediyesi iÅŸ birliÄŸinde düzenlenen Hanri Benazus koleksiyonundan “ÇaÄŸdaÅŸ Atatürk FotoÄŸrafları” sergisi, Dikili’de açıldı.
Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Ãœyeleri, Dikili Belediye BaÅŸkanı Adil Kırgöz ve katılımcıların yer aldığı açılışta konuÅŸan BERTO BaÅŸkanı Fikret Ãœrper; “GeçtiÄŸimiz yıllarda Hanri beyi Bergama’da ağırlamış ve birlikte yoÄŸun ilginin gösterildiÄŸi bir sergiye imza atmıştık. Kendisini yeniden aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Böylesine dolu bir insan ile bugün burada bir arada olduÄŸumuz için çok ÅŸanslıyız” dedi. Açılış sonrası AraÅŸtırmacı-Yazar Derya Yelkenkaya ile birlikte “Niçin Atatürk?” konulu bir söyleÅŸi de veren 92 yaşındaki Hanri Benazus, okuyucuları için kitaplarını imzaladı.
Türkiye’nin en büyük Atatürk fotoÄŸrafları arÅŸivi sahibi Hanri Benazus‘un ÇaÄŸdaÅŸ Atatürk FotoÄŸrafları sergisi 22 AÄŸustos Pazar’a kadar her akÅŸam 20.00 – 24.00 saatleri arasında Dikili Kadın Hakları Parkı’nda görülebilecek.