AYDIN ŞİMŞEK ÇANAKKALE ZAFERİNİN 100. YILI KAPSAMINDA ÇANAKKALE GEZİLERİ DÜZENLİYOR

Ak Parti Aliağa İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek bu yıl 100. yıl dönümünü kutladığımız Çanakkale Zaferi dolayısıyla Yenişakran mahalle sakinlerinden 30 kişiyi Çanakkale'ye gönderdi. Tarih kitaplarındaki soyut olarak kalan...

Özgürses Gazetesi
12:10 -
Abone ol
AYDIN ŞİMŞEK ÇANAKKALE ZAFERİNİN 100. YILI KAPSAMINDA ÇANAKKALE GEZİLERİ DÜZENLİYOR

Ak Parti Aliağa İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek bu yıl 100. yıl dönümünü kutladığımız Çanakkale Zaferi dolayısıyla Yenişakran mahalle sakinlerinden 30 kişiyi Çanakkale’ye gönderdi.

Tarih kitaplarındaki soyut olarak kalan bilgiler bu gezilerle somutlaşma imkânı bulunacağını belirten Ak Parti Aliağa Ekonomiden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Aydın Şimşek, ” Bu yıl 100. yıl dönümünü kutladığımız Çanakkale Zaferimiz dolayısıyla böyle bir program düzenlemeye karar verdik. Bu sadece Yenişakran mahallemizle kısıtlı kalmayacak. İlk olarak buradan başlattık. Haftaya Çaltılıdere mahallemiz ve sırasıyla diğer mahallemizden de her hafta 30 kişilik bir gurubu Çanakkale’ye göndermeyi planlıyoruz.” dedi.

İlk giden gurubu dün gece yolcu eden Şimşek, vatandaşlara hayırlı yolculuklar diledi.

Geziden yararlanacak olan  vatandaşlar, kendilerine Çanakkale’yi gezme ve görme imkânı sağlayacak olan Başkan yardımcısı Aydın Şimşek’e bu anlamlı programdan dolayı teşekkür ettiler.