BERTO İLE DİKİLİ BELEDİYESİ ARASINDA İKİNCİ KOSGEB PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bergama Ticaret Odası ve Dikili Belediyesi ortaklığı ile 14 Şubat – 14 Mart tarihleri arasında KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilmişti. Yoğun talep sonucu BERTO ve Dikili Belediyesi arasında ikinci kez KOSGEB eğitimi için protoko...

Özgürses Gazetesi
06:23 -
Abone ol
   BERTO İLE DİKİLİ BELEDİYESİ ARASINDA İKİNCİ KOSGEB PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bergama Ticaret Odası ve Dikili Belediyesi ortaklığı ile 14 Şubat – 14 Mart tarihleri arasında KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilmişti. Yoğun talep sonucu BERTO ve Dikili Belediyesi arasında ikinci kez KOSGEB eğitimi için protokol imzalandı.

Bergama Ticaret Odası’na gelen Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’u Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Lütfi Kolat, Levent Akçay, Yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Erdoğan, Ali Sarıl ve Genel Sekreter Gülay Koç ağırladı.

Dikili Belediyesi icraatları ve gerçekleştirilmesi planlanan projeleri hakkında bilgi veren Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun:” Dikili’de istihdam sayısını yükseltmek için çok faydalı bir eğitim. İşletmeler açılırken açılış sırasındaki giderlerden dolayı devam eden süreçte ayakta kalmaları çok zor oluyor. Bu nedenle KOSGEB destekleri önemli bir yere sahip.” dedi.

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper:” KOSGEB eğitimini önce Bergama sonra Kınık ve devamında sorumluluk alanımızdan biri olan Dikili’de gerçekleştirdik. Dikili’de gerçekleştirilen eğitim sonrası bir eğitim talebi daha olması bizleri sevindirdi. Çünkü bölgemizin gelişmesi ve ilerlemesi için bu tarz eğitimleri alan sonrasında eğitimin avantajlarından yararlanan insanlara ihtiyacımız var.”diye konuştu.

Ürper, Bergama Organize Sanayi Bölgesi hakkında Tosun’a detaylı bilgi verdi. Aynı zamanda Dikili Belediyesi’nin gerçekleştirmek istediği projelerde bölge işadamlarının da yer alması bölgemiz için daha yararlı olabileceğini belirtti. Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun böyle bir imkan oluşabilirse işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.