İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu Aliağa’yı Ziyaret Etti

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu Aliağa İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Program kapsamında ilk olarak Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ziyaret eden, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ...

Özgürses Gazetesi
08:54 -
Abone ol
İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu Aliağa’yı Ziyaret Etti

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu Aliağa İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Program kapsamında ilk olarak Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ziyaret eden, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen Salih Yiyitalp hayırlı olsun diyen Başkan Mutlu , her zaman Başkan Salih Yiyitalp‘ın yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Başkan Mutlu ”Bizim görevimiz ülkemize ve esnafımıza hizmet etmektir. Burada Şoförler odası ve esnaf odası başkanlarımız birlikte birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalar yapıyoruz. Esnaf Ve kredi kooperatif başkanlığına seçilen Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Salih Yiyitalp’ın her zaman yanındayız ve desteklerimizi esirgemeyeceğiz hayırlı olsun ve başarılarını dilerim.” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Yiyitalp , nezaketlerinden dolayı İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve Birlik yönetimine teşekkür etti.

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifin ziyaretin ardından İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk ,Esnaf Ve Kredi Kooperatif başkanı Salih Yiyitalp ve birlik yönetim kurulu üyeleri, Aliağa Kaymakamı Ömer Karamanı makamında ziyaret edip, yeni görev yerindeki çalışmalarında başarılar diledi. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette birlik başkanı Mutlu Kaymakamlık ve odaların işbirliğiyle esnafların daha güzel ve verimli işler yapacağını belirterek, her türlü desteği vermeye de hazır olduklarını kaydetti .Kaymakam Karaman ise ilçeyi tanımaya çalıştığını ve çözümler konusunda da gözlemler yaptığını kaydederek, Sivil Toplum kuruşları ile odalarla birlikte çalıştıklarını ,ilçenin ve esnafın sıkıntılarını çözüm konusunda ortak çalışacaklarını belirtti.

Başkan Mutlu , Kaymakamlık makamındaki görüşmenin ardında oda başkanları Serdar Berk ve Salih Yiyitalp ile birlikte Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında esnafın genel durumu İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ve Oda Başkanlarıyla istişare eden Başkan Acar , ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Ziyaret programını bir süre önce Aliağa’ya atanan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçı makamında ziyaret ederek devam eden İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu , Emniyet Müdürü Balıkçıoğluna hayırlı olsun temennisiyle görevinde başarılar diledi.

İlçe Emniyet Müdürü Balıkçıoğlu ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Esnaf ve Sanatkarlar odasının ziyaretin ardından kentten ayrıldı.