MESLEK LİSESİNDE BİR “MESLEK ERBABI”

Yoğun ziyaret programı arasında okulları da es geçmeyen Ak Parti Aliağa İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek, Aliağa Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin ardından, METEM (Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi)'i de ziyaret etti.İş dünyasının da...

Özgürses Gazetesi
06:41 -
Abone ol
MESLEK LİSESİNDE BİR “MESLEK ERBABI”

Yoğun ziyaret programı arasında okulları da es geçmeyen Ak Parti Aliağa İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek, Aliağa Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ardından, METEM (Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi)’i de ziyaret etti.İş dünyasının da tanınmış simalarından olan Aydın Şimşek bu günlere çıraklıktan geldiğini vurgulayarak, Aliağa’da mesleki eğitimin önemine değindi.

Aliağa’nın sanayi kenti olması dolayısıyla meslek liselerinin öneminin halka iyi anlatılması gerektiğini vurgulayan Şimşek:”Aliağa da bulunan sanayi işletmelerinin özellikle kalifiye personel ihtiyacı olduğu artık bilinen bir gerçek. Gençlerimizi sanayi tesislerimizin ihtiyacına yönelik ara elaman olarak yetiştirirsek hem fabrikaların eleman ihtiyacına çözüm bulmuş, hem de Aliağa’daki işsizlik sorununa neşter vurmuş oluruz.” dedi.